Stolt...?

 
Sofie skrev ju ett inlägg om att hon är stolt över sig själv. Så jag gör detsamma.
Jag är stolt över att jag börjar försöka skita i vad andra tycker.
För jag stänger in mig själv, håller inne allt för att anpassa mig. Försöker göra folk glada. Försöker göra folk stolta. (hur bra jag har lyckats är en annan femma..)
Men vad får jag ut av de? Vad får jag ut av att sitta hemma o stalka folk på fb o avundas de som har vänner?
Ingenting. och anldeningen till varför jag inte har de, är för att jag är så rädd.
Nej nu vill jag ha kul, nu vill jag träffa folk. Så ja, jag har börjat dricka lite alkohol. Men jag vet vart jag står, jag känner mig själv och min styrka. Jag vet vad jag klarar och vet vart gränser går. Jag har koll. Så jag ska fan skita i vad andra tycker om det. 
För nu börjar jag må bättre.
Jag sitter inte hemma om kvällarna och tycker synd om mig själv för att jag blev dumpad eller för att min pappa är ett äckel. 
Istället ser jag till att jag mår bra med människor som inte dömmer mig, som stöttar mig och vill se mig slappna av. 

Jag är stolt över att din pik Sofie inte berör mig lika hårt som den hade gjort tidigare :)

(nej, inget hatiskt inlägg, bara.. låt mig vara lite fri..moho)

Skön dag


Sho.
Chill dag idag, Varit på stadsmuseet i typ en kvart. Sedan gick vi en liten stadsvandring. Ebba, jag och Angelica då. Det gick bra! Vi som aldrig hittar dit vi ska men nu du, nu hittade vi allt. Vi skulle följa några instruktioner och svara på frågor samtidigt som vi gick runt på söder. Synd att det regnade dock, kallt o blött.
Efter de satte vi oss på ett café och åt. Alla tog grillade mackor fast med olika pålägg. Gött de. Jag körde på parma. Fick dock mer soltorkade tomater än bröd typ. Helt galet mycket tomater. Intressant att veta, nej.

Sen drog vi till skolan för att ha engelska men vi fick jobba hemma. Så kom hem för typ 20 min sen. Behöver ta tag i plugget nu dock..

 
Maaaat <3

filmtajm

 
Hahahaha
Pipsa filmade vår föreställning och nu har hon lagt ut den på youtube, sitter ooch tittar på den nu. Faaan, piinsamt.. Men kul!
 
Vågar man lägga upp videorna här eller inte...??
 
 

Let's talk about the skiva

 
Såå... Igår var vår skiva. var ju egentligen inte så pepp, försökte fejka de i hopp om att jag då skulle bli pepp. 
Men det var mycket roligare än väntat faktiskt.
Rätt så god mat. Förrätten var skum. Typ 10 blad babyspenat o två gigantiska bitar brie-ost o så honung på de. Brie e ju gott ja men skumma proportioner..
Under middan fick vi även "Klassens..."

 
Jag blev klassens Gangstah som ni kan se. Med motiveringen
Du dansar, du rappar o sticker Rickard Olsson med nålar
Känner vi någon som inte är skyldig dig stålar?

Jo jag är ju väldigt gangstah.. haha nej. Jaja, de var skoj.
Hade högklackat hela kvällen dock o fan va jag dansade så är helt slut i benen.

 
Här ser ni en bild på några ur ensamblen.
Ja, jag ser rolig ut. Jag försökte leva upp till min titel som gangster. 
Angelica är iaf supersnygg i sitt rosa hår. De tyckte hon också att hon var
Hon uttryckte sig "jag vill bara ligga med mig själv"

Vi kickade ass på dansgolvet. Speciellt Daniel o jag med våra synkade moves. Sen drog vi till nattbussen vid 2.30 typ och jag var hemma till 4. Lång dag, och lång natt. Inte lika roligt som i torsdags, men de var skoj.

Idag har vi bara städat lite på teatern i skolan o sen gick vi alla o åt på max tillsammans. Gillar verkligen min teaterklass <3
 

solång

 
Nu ska jag strax sticka. ska handla lite o sen beger jag mig mot Asmin för att fixa mig hos henne. Blit som en liten förfest o så slipper vi åka var o en ensamma i våra utklädnader, nu är vi en samlad trupp.

 
Hörs sen! Ha en fin kväll

STUDENTSKIVA

 
IDAG ÄR DET STUDENTSKIVA!
ÄR PEPP FÖR DET BETYDER ATT JAG FAKTISKT KOMMER TA STUDENTEN, SNART!
ÄR DOCK TRÖTT OCH DET FÅR JAG INTE VARA IKVÄLL SÅ BEHÖVER TYP SOVA EN STUND MEN HAR INTE LYCKATS SOMNA. 

IDAG SKA JAG DANSA
OCH ÄTA MIDDAG, SOM FÖRHOPPNINGSVIS ÄR GOD. 
 
 
VILL NI KOMMA SÅ ÄR DEN PÅ VICTORIA (KUNGSTRÄDGÅRDEN) 
INSLÄPP 22.00
GE MIG EN PLING SÅ KOMMER NI IN GRATIS
 

Jag är snygg

 
 
 
Sitter och försöker få mig lite fin o fräsh. Ansiktsmask o lite manikyr/pedikyr blir det hära.

Hulkhanden

Nu är jag tillbaka.
Hittade typ inget av vad jag ville ha dock.. Blöh. Dåliga affärer. Hittade en tröja som jag kanske ska ha imorn kväll dock. Fåååår seee.. 
Åt min macka o den var goood! Är bäst på att göra mackor om jag bara får de rätta ingredienserna. mmuumma.
Har gått rätt mycket och åkt runt så jag har iaf gjort nånting av dagen. Nu börjar ju egentligen plugga. Men lär nog testa kostymer istället hehe.


Annars så fick jag två ringar för 10:- helt ok.
Fick värsta hulkhanden nu ju :)

Cecption

 
Drar ut på äventyr nu. Har gjort en matsäck också, en god macka. Kan behövas. Är typ redan hungrig.
Får hoppas jag finner det jag söker.
Hörs senare

 Ser ni mig i brillorna?
Inception
Ceception

Sjuk? NEEEEJ!

 
Jag har börjat få lite ont i halsen. Nej. Jag får inte de. Får inte bli sjuk! Har ju skiva på söndag, vill gå! Måndan skippar jag dock gärna.. Då ska vi städa på teatern, blöh. 
 
 
Imorn behöver jag åka till typ skärholmen en sväng o kolla efter locktången jag vill ha också. Sen se efter lite kläder jag kanske behöver. Har ju fortfarande inte bestämt mig vem jag ska gå som på skivan. Är ju tema kändisar/kända karaktärer. Det står mellan Nathalie Portman som Black swan eller Sandy i Grease.

Sandy from Grease outfit
 
Eller...


Vad tycker ni?!
 
 

Kebelibab

Mmmm Kebab som jag köpte inatt som jag nu värmde i micron och skar upp mer grönsaker till


 
Känns som typ allt jag skriver är om mat. Blir kul att kolla tillbaka om ett år och se, den dagen åt jag överbliven kebab. 

Var ju kul inatt iaf, jag köpte en kebab så angelica kunde få gå på toa. Sen stog vi och åt samtidigt som vi väntade på nattbussen. Vitlökssås överallt

Dagen efter..

God morgon..
Nja, det är varken morgon nu inte en god heller. Jag har faktiskt varit vaken ett tag men började inte känna mig pigg förns nu.. Ja, jag drack nog lite för mycket. Speciellt då jag typ aldrig dricker. Men vafan, det var faktiskt kul. 
Det var en rolig kväll men var det värt de? Har nog skämt ut mig lite.. Jaja, jag måste sluta bry mig om vad folk tänker och tycker. 

Här får ni en bild på när jag äter brieost. tagen för typ 20 min sen. 
 
 

Nu sticker jag!

Nu sticker jag snart, hoppas jag får en trevlig kväll. Ni med

Med ny tröja o nytt halsband yo
 

Bakom mina solglasögon


Haft en rätt lugn dag. Lite engelska på morgonen och sedan såg vi dansarna. Dom är ju så jäkla bra, tyckte dock deras show förra året var bättre.. Då var dom helt sjuka, dansade med mjöl omkring sig etc.. Asgrymma! Det är dom ju fortfarande, men det är nog svårt att toppa deras förra show.
Efter det stack jag till stan o lämna tillbaka en tröja jag köpte igår, köpte den för att ha på skivan men eftersom det inte blev av så lämnade jag tillbaka den. Blev en liten promenad sen, köpte en gos smörgås som jag åt i solen.
Letade efter en locktång som jag vill ha men hittade den inte så lite ledsen blev jag men köpte ett par solglasögon som jag kikat på istället. whoop.
Typ likadana jag hade förra året med då dom har blivit repiga så slog jag till med ett par nya :)
 

Sitter nu med håret uppsatt i hopp om att det ska bli lite lockigt/vågigt när jag släpper ut det. Blev ju ingen locktång liksom. Vi skall ses kl.20 i stan för att gå o ta nån drink någonstans. Ser fram emot det, är bra om vi bondar lite som grupp, nu i slutet av skolan.. 

 
Höres!

Äckelmacka?

 
Kommer nog bli äcklad av detta i framtiden.. Men sitter nu och äter en rostat macka med smör, salami, beasås och chips på.. Hahaha. Det är gott, döm mig inte.
 

Nada skiva

 
Det blir ingen skiva ikväll. Ella som jag skulle gå med har lyckats få Bieber-biljetter (hon hade köpt men det blev nå fel så hon missade konserten i måndags, men fick nya biljetter av ticnet till idag)
Summan av kardemumman blir ju då att jag stannar hemma ikväll. Pallar inte gå ensam liksom. 
Lite trist då jag redan tänkte ut min klädsel o smink (fotade lite igår) och idag köpte jag en ny blus just för skivan. Lämnar nog tillbaka den imorgon då.. 
 
 
Varit en rätt lugn dag annars. Mitt vanligs onsdagsmöte, sedan en liten promenix med stop på emmaus. Halvgod lunch i skolan och sedan lyckades vi trixa med schemat så vi fick ha ellära istället för håltimma. Då fixade vi typ lampor. Kopplade ihop lamphållarn med sladd och kontakt då. Gick bra. 
Härliga Johan inledde lektionen med "Nu ska vi ha ellära, så spännande" Badumdumdish
Jag skrattade, awkward..
Vi fick iaf gå hem tidigare så nu sitter jag och roar mig på bästa sätt.
 

Lyckan <3

 
Nu har vi spelat klart. Allt är färdigt. Fan va skönt det känns! Det gick visserligen bara sådär igår men idag gick de fantastiskt! Vi var grymma! Fick många kramar av främlingar o många fina ord. 


Imorse när jag skulle upp så ville kroppen verkligen inte. Jag bestämde mig då för att skita i frukosten, bara jag får sova liiiite till. O så när jag väl gick upp så frågade pappa mig om jag ville ha lite gröt för han skulle göra det till sig. JAA! Taaack pappa. Fick ju frukost då. Sjukt bra med tanke på att vi åt lunch kl.12.. Han gjorde även middag till mig när jag kom hem kl.19
Nu ska jag göra ingenting. Seriöst, förtjänar att ta det lugnt (även om jag måste plugga egentligen, skjuter upp de..)
 
 
På torsdag ska vi iaf ut och fira, hela teatergruppen :)
Imorn blir det studentskiva, på torsdag firande och på söndag har vi vår studentmiddag Riktigt full rulle denna vecka alltså.
Men de ska nog bli en väldigt rolig vecka :)

done!

Nu är jag hemma efter en teaterpremiär. Får skriva om det imorn för jag behöver sova nu. sjukt trött och ska upp tidigt för att spela 2 shower.. Natt!

Teater

Tetaer från 12 till 17.30 idag. Vi fick höra "det här är det semsta repet jag sett!" Sånt är alltid uppmuntrande att höra dagen innan vi ska spela upp.. 
Annars har vi haft rätt kul. Nån skum snubbe började skriva till Hedda så vi drev med honom och skrattade. Sen gick vi och åt glass på Donken. Jag, Angelica och Asmin då. Vi skrattade sjukt mycket o fan va fult skratt jag har..
Plockar ihop och fixar det jag behöver inför imorn..
Bör typ sova snart också då vi ska upp tidigt.
oooh.. Hur kommer det här gå?!

Abloloho

 
Sitter o väntar på att badrummet ska bli ledigt, jag har nämligen brottom. Jag ska ju till teatern snart. Fuck. 
Måst även äta lite mat och mor har bestämt att jag ska äta upp köttet och potatisen. Jag vill inte de, men känner mig illa tvungen. Vi hörs och syns. Om jag inte tagit livet av mig pga det här... (alltså, teatern, inte pga att jag måste äta kött o potatis..)

Klädbytning

Tjaba
Idag tog mor och jag en liten promenix på stan, lagom mysigt, lagom långt. Sedan blev vi båda så trötta att vi nästan somnade på tunnelbanan, så vi tog en tupplur när vi kom hem. Jag somnade verkligen ordentligt, klarade inte av att gå upp när middan var klar. Så gick upp senare o fick värma på maten, var dock bajsgott iaf. Potatisklyftor o morötter i ugn, broccoli och lax. Mmm.. 
Sen blev det en vända till stan igen för klädbytardag. Lååång kö, dålig lokal och dåligt planerat, men fick med mig lite saker hem. Nu sitter jag och svullar. Fan, har typ en ätstörning, hetsäter verkligen. Inget stopp på mig..
Ping-pongkingen nu iaf, sen sömn då jag har teater imorn.. På en söndag..

bhkjlmö,hfead

Idag är jag sur. Arg.
Började helt ok, boksamtal, ok.. Sen satt vi och bestämde "klassens....." Efter det hade jag hoppats att vi skulle börja med att skriva ner alla på tallrikarna. Men icke sa nicke. Då skulle vi äta lunch. Och eftersom mina vänner hade stuckit direkt efter boksamtalet var jag ensam med folk jag inte vanligtvist umgås med. Awkward. Speciellt då de satt o planerade deras utekväll samtidigt som jag satt brevid och inte var medbjuden...

Efter det kanman ju tycka att vi skulle gå upp och börja arbeta på tallrikarna. Nä, då orkade folk inte gå upp till plan 4 (där alla saker var som vi behövde). Jag fick då gå upp och hämta de, gå ner, och sedan satte vi oss i prodden. Prodden är stället där alla musikproddare jobbar. Det är litet och fullt av folk. Varför ska vi sitta där? Det var dumt.
Vi börjar iaf och jag tar fram glitter, glitterpennor, etc. Istället för att vara mogna och lite ordentliga började de alla kladda och slösa på allt jag hade med mig. De bara smetade på allt de hittade och typ allt tog slut. Sedan ville ingen hjälpa mig att städa undan (förutom en..)
Efter det skulle vi gå upp med allt till 4an, men ingen ville de. En av de sa tom "Varför ska jag hjälpa till, jag skiter i det här!" Okej, tack. Jag fick då ta allt och bära upp det själv, kladd överallt och inte ens ett tack.

Tog en promenad sen och höll typ på att somna när jag satt i ringen o läste för att fördriva tiden.

Tillbaka till skolan för teater. Det första Bella säger är "Hoppas ni har ätit, för det har jag"
Vi skulle alltså inte få någon matpaus.
Vi jobbar på.
Hon säger "gör ni det snabbt får ni gå 19.30"
19.40 är vi klara med akt 1. 
Då säger hon "snabb kisspaus, sedan kör vi akt 2!"
Jag säger till.. "Men skulle vi inte få gå? Klockan är 19.20..."
- Är det mitt problem eller?! Fick jag som svar.

Jag stack. 
Arg
Orkar inte mer

Rolig fredag

 
Idag har jag ännu en lång dag. Börjar 9. Har boksamtal, sedan ska vi fixa lite med studentskivegrejs (klassens....)
När de e klart har jag "håltimma" fram till 16.30 då vi ska ha teater. (slutar vanligtvist 14, men inställd arbetsmiljö och tillaggs teater..)
Är väl bra om jag skriver på engelskan  under den tiden då visserligen, hoppas att det finns några datorer på skolan som går att använda.
Måste iaf gå och göra en matlåda snart, och inte glömma den!!
Skulle även kunna gå och träna emellan igentligen men vet inte om jag orkar. Men jag bör nog.. eller??
Vi får se. Måste hoppa in i duschen snart iaf. 
Sho

Vitlök

Note to self
Allt blir godare med vitlökssmör.
Tråkig macka med ost och skinka blir lätt gourmet med vitlökssmör

 
Någon som vill kyssa mig nu?

Paket och el-läran

Tjeena..
Har varit hemma sen typ 18.30 men har verkligen inte pallat skriva, för känner mig typ tvungen att ladda upp bilder då och jag ooorkar inte joxa med mobilen o datan, för krångligt. 
Har iaf haft världens tråkigaste lektion idag. El-lära. Det var förvirrande och skittråkigt. Johan som höll den är fantastisk (liten lärarcrush). Han inledde lektionen med att visa ett James Bondklipp, det var skoj. Resten inte skoj.
Tur att han e mysig. 
Vi har haft teater, det gick bra. Mycket bättre än tidigare i veckan, skönt. Varit så stressad. Är ju premiär på måndag!! 
Har fortfarande inte skrivit uppsatsen, men har in te orkat, har ju faktiskt jobbat över typ varje dag. Och jag är ingen supermänniska, har inte hunnit. 

Fick hem lite paket från ebay också. 2 väskor (igår) och klänningen jag tänkt ha på studenten kom idag :) Den är nästan för stor tycker jag. Ska se om mamma kan göra något åt de..

Tjo, är trött

Födelsedag!

Så idag har jag fyllt år. 19! 

Det har varit helt fantastiskt. Haft det supertrevlig, trots att vi behövde redovisa våra slutprojekt för 1orna och 2orna. Jag, Rozann, Ebba och Angelica hade ett grupprum som vi pimpade och ordnade med våra projekt. Ebba hade bakat chokladcheesecake som hon bjöd på och mina fina vänner hade köpt 2kg choklad till mig. Seriöst, 10 st 200 grammars chokladkakor! 
Vi dansade, sjöng. Ååh, de har skrivit en låt till mig, så fin! Vet inte ens hur jag ska få med hur bra dan har varit men.. TOPPEN!
Linnea kom även imorse. Hon hade åkt ifrån henne till oss så hon var framme 7.30. . Hon hade alltså gått upp innan kl 6 på hennes lediga dag bara för att hinna hem till oss innan jag hade vaknat. Hur gulligt?! 
Jag som dock har halvbråttom på mornarna gick upp innan de han sjunga för mig så de fick ställa sig i hallen och sjunga. Mamma fick dock värsta skrattanfallet och pappa typ skrek "Hurra hurra hurra"
Sedan åt vi frukost tillsammans, gott och mysigt i morgonsolen.
På eftermiddan/kvällen åt vi gott, jag fick superfina presenter och vi spelade kort. 

Haft en superfin dag helt enkelt :)

Håhå i hålet

Sho. På tisdagar börjar vi vanligen 11.00. Idag började vi typ 9.10, i Kärrtorp. Vi börjdade då last in alla grejer in på teatern som kom med flyttbil. Jäkligt mycket och jäkligt tungt. Pundarna är så jäkla tunga, orkar bara bära en i taget. Soffa, bord, stolar, granar, lådor etctetcetc. Blöh. När scenen var uppställd och fikan var äten satte vi iaf igång, det gick sådär. Jag är faktiskt duktig och kan alla mina repliker men vi har haft lite svårt med texten i ensambeln av olika anledningar. 

Jaja, jobbjobb. Trist. Men en sak var rolig. Jag har en scen då jag ska komma upp ur ett hål i golvet. Det är väldigt mycket och svårt, jag behöver Hedda till min hjälp. Halva min kropp ska upp ur hålet och jag fick då stå på en pall och samtidigt böja på knäna.


Fattar ni?!
Jag står alltså med böjda ben och har rumpan i Heddas ansikte. Sedan ska jag hoppa ner i hålet, det går sådär. Försöker med skakiga ben ta mig till det andra steget på pallen men då tappar jag balansen och börjar falla bakåt. Hedda med huvet på min rumpa och som sitter fast i mig försöker då få mig att landa på madrassen brevid. Det hela slutar iaf med att vi verkligen ramlar ner på golvet och börjar skratta. Låter trist, men de var skitkul. Ska även direkt hoppa upp ur håler igen men där ligger vi och skrattar.
Men eftersom det inte är kul för er som läser som inte fattar. Här har ni en bild ni kanske kan skratta åt då.

 

Listor

 
Trött tjej som nu är på väg mot kärrtorp för att spela teater hela dan. Whoop whoop.
Igår satt vi och diskuterada vilka tjejer/killar vi helst skulle ligga med om vi fick chansen.
Postar några av förslagen nu så jag har dem ifall vi kommer in på det spåret igen (vilket vi gör typ varje dag..)

Das ladies (i ospecifik ordning)
- Dani Campbell
- Tila Tequila
- Robin Scherbatsky (nej, inte Cobie Smulders, Robin!)
- Emma Stone
- Jennifer Lawrence
 
Das bois (samma här, no ordning)
- Bruce Willis
- Hugh Jackman
-Michael Cera
-Robert Pattinson (ja, jag gillar honom, han verkar mysig..so sue me)

Hur skall listorna fyllas på då? Nått förslag?
 
 
 
 
 
 


Beach 2013 HERE I COME!? Näähää..

Fick hem ett paket idag. Hade ju som tidigare sagt beställt lite grejs från ebay och nu anlände paket nr2. Jag anade vad det var i men spänningen fick fingrarna att rycka.

Ska jag spara paketet till på onsdag eller ska jag passa på nu..?

Jag velade fram och tillbaka men tillslut tog jag fram saxen

Jo, det var vad jag hade anat..

 
En bikini.
Hade kollat storleksguiden och tänkte att jag skulle kunna ha en medium

Men icke sa nicke. Asiatiska storlekar är ju helt andra än här i Sverige. Jag fick på mig den jaa, men var det snyggt? Neeej.. Mina kärlekshantag hänger ju över, rumpan får knappt plats och brösten ser obefintliga ut.

Så om det finns någon där ute i cyperspacen som är sugen på en färgglad och superfin bikini för dryga 100 spänn så är det bara att höra av sig.
Du bör dock inte ha så stora bröst eller rumpa.. Inte för att jag har det direkt, så ännu mindre helt enkelt..
Så är du liten eller har tänkt klä ut ditt gosedjur inför beach 2013, call me!

Måndag..?

 
Men vafan, hade ju gjort ett tidsinställt inlägg som skulle kommit upp kl.14 som handlade om barnvaktandet.. Det funkade ju tydligen inte.
Jaha, jaa.. Vad annars då?
Slutade typ 19.30 men teatern och då hade vi bara suttit stilla och gjort ingenting i 45 min (innan det hade vi jobbat skithårt!) Men Bella och Hedda satt och jobbade på några grejor så vi vågade inte bara sticka ifrån dom.

Imorn har vi teater från 9 till 17.30.. Då ska vi dock frakta all rekvisita och möbler till reflexen och öva på scenen vi ska spela på nästa vecka. Det är superbra det men jag blir fortfarande så jäkla trött på hur mycket tid vi lägger ner på detta, är helt slut. 

Roade mig med att fota mig med Theos mobil så han har fått en rad sjukt fina foton (njaa..) Blev lite overly attached girlfriend-look över det hela. Uppspärrade ögon och stort galet leende. Det ena foton satte jag som bakgrundsbild så han ska bli rätt varje gång han tittar på mobilen :)

Ska fixa lite och sen ta det lugnt inför natten.
Sho

 

Se så jag kan underhålla mig själv

 
Hahahahaha
Satt och hade det trevligt som vanligt när jag plötsligt hör ett ljud. Svagt men ihärdigt. Ett pip, likt fågelsång (nä inte riktigt..)

Satt i förundran. Vad var detta?
Så kom jag på det
....
Det var min fis

Trött

Jag är faktiskt trött.. Jag har inte kunnat sova förns vid 01 på natten (som tidigast) på ett tag men nu är jag trött och hon är inte ens 23. Kanske har att göra med att jag faktiskt har fått både luft och motion idag. Är bara bra om jag lyckas sova snart då jag har en lång dag framför mig.
Vi ska egentligen ha halv studiedag, så skulle sluta innan lunch. Men vi ska repa med teater från 13.00 ----> obestämd tid. 
Kom nu på att jag behöver fixa matlåda att ta med mig.. Bör kanske ordna det direkt..

Har ju en engelska uppstats som jag måste skriva också, borde ha gjort det idag. Lite stressångest över den..
Boken som ska vara utläst till imorn har jag även bara typ 3 sidor kvar i. Det var uppenbarligen ingen bra bok då jag har 3 sidor kvar som jag inte brytt mig om att läsa. Så dålig att jag inte bryr mig om hur den slutar.
Känner mig okulturell då det är en bok man ska uppskatta då den handlar om samhällsproblem såsom fattigdom. Men nä, den var tråkigt skriven.



Först en bild på en fejkgäspning. Ser mest chockad ut. Om ens det. Poängen var att det skulle bli en fejkad bild, uppnått.

Och här har vi en äkta, trött och rätt sliten tjej på bild. Gäsp in action.

Vilken bild är bäst att publicera?


Eeh, söndag, hej

 
Tjena tjena.
Blev inget gym men 2 timmars promenad samt 30 min hård styrketräning at home. 
Var dock svårt att flexa samtidigt som jag skulle koncentrera mig på hur jag skulle hålla kameran och fota. 

 
 
Damn muscles, grow!

Over and out

Nu skall jag bege mig ut. En promenad på stan blir det så att jag får lite luft och motion. Tar med mig träningskläder men förvänta er inget.. Känner mig lat idag. 
Hörs sen. Over and out.
 

Jesus christ superstar

Gomorron
 
Inatt drömde jag någor roligt. Jag drömde att jag var med i en teateruppsättning och vi spelade Jesus christ superstar och jag spelade Jesus. Bella (min teaterlärare) var regissör.. Från ingenstans verkar det som att vi håller i en tallangjakt och Sofie är med. Hon ska först visa att hon kan ryta som ett lejon och typ skrika sjukt högt. Men Bella avbryter henne. Då tänker Sofie istället sjunga, en Celine Dion låt. Och när hon precis hade startat (hon var förövrigt grym) så avbryter Bella henne igen! Då får jag flipp och börjar skrika från publiken.
- Håll käften kärring och låt henne sjunga klart innan du öppnar munnen, du stör!
Satan va arg jag blev..
Minns inte hur drömmen slutade men vi spelade upp pjäsen och Bella sufflerade även fast ingen hade bett henne och så var jag en grym Jesus.

Sen var det någonting med en öken där jag hade snott Athenas skor och så jagade hon mig och tacklade ner mig..
 
 
 
Jesus var ju rätt snygg han.. 
 

Baka baka liten kaka

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

Eftersom man bara använder äggulorna i carbonara så tyckte jag det var dåligt att man slänger vitorna. Kom på att man kan göra maränger av dom :)
Sagt o gjort. Det blev maränger. 
Vispa ägg och socker. Done.
Äta upp smeten som blir över?
Done.

Mmm, äta mer? Done


Ser illa ut det där? Blir värre..


Och så måste jag ju lägga ut slutresultatet..

Gjorde några med smält choklad också, hehe. Gillade det inte, hehe
Hade inget bakplåtspapper, så använde bullformar, hehe

Hetsäter, brb

Sho!
Sittere just nu och äter middag som jag lagat. Och när jag lagar middag, då blir det carbonara. GOOOOOTT!

 

Kom rätt så nyligen hem från barnvaktandet, rusade in i köket och gjorde middag så fort jag kom hem. Sjukt hungrig. Har bara ätit lite frukost och en knäckemacka under dagen så nu slevar jag in maten kan jag lova.

Berättar mer om dagen sen, ska ta en till portion :)

Sam med bryna

 
 
 
 
Superstor bild.. Men är inte katten supersöt? Han har ju ögonbryn! 
Visste inte vilken bild jag skulle ta, men kolla in alla själv vettja.
http://instagram.com/samhaseyebrows
Massa bilder på lilla sam med bryna

Bananpannkaka

 
Jag är en dålig bloggare för jag tar ju aldrig några fina bilder.. Idag fotade jag, men inte fint. Tar ju bilder med min mobilkamera o den suger.. 
Jag gjorde iaf nyligen bananpannkaka, såna har man ju sett många av på en massa olika bloggar.

Så här ska dom se ut (eller, så lurar bloggarna att dom kommer se ut)

 
Så här såg mina ut. Eller.. en.. Och råkade stänka vatten på tallriken.. Ser sunkigt ut. Lite som en potatisbulle.
 
 
 
Detta är andra gången jag testar detta, och dom blev lika fula (om inte fulare) förra gången.
Jag hade visserligen inte lika fina tillbehör som hallon och keso att lysa upp mina pankisar..
Det är iaf inget jag gör om för det smakar blä, klarade inte av att äta upp de. Inte min grej det där. Föredrar min vanliga frukoströra <3
 
 

Tack!

 
Fick ett sms tidigare idag som gjorde mig riktigt glad.

"Tack!
Ditt blod du gav har nu kommit till nytta för en patient.
Hälsningar,
Blodcentralen"

Att ge blod blev nu än ännu bättre upplevelse :)
 



9 härliga liv

Katten ligger på mig och blir klappad. Nice liv ju. Vill också vara katt

bilden bestämde sig för att vara åt fel håll..

Snälla, ge mig lugn


Idag hade jag bara en lektion, vi såg på film. Så de var chill. Sedan utvecklingssamtal.. Har tur som har en sån härlig mentor som jag har. Fick gnälla av mig lite och samtidigt få uppmuntran och pepp, skönt de. 

Annars då?

Gick och tränade efter skolan, blev inte ett stenhårt pass då jag fortfarande har ont i magen, men är rätt nöjd över mina prestationer. Nu ska jag äta lite och sedan finslipa på en uppgift som ska in idag. 
Sen får jag ta det lite lugnt, tuff vecka har det varit. Och imorn ska jag vara barnvakt, de blir la trevligt och lite extra  cash kan jag behöva.

Hela England bakar

Sitter nu och tittar på Hela England bakar. Jag började titta på denna säsong men helt plötsligt slutade jag,  vet inte varför. Så nu sitter jag här och undrar var hälften av deltagarna tagit vägen? Hur många avsnitt har jag missat? Och hur? 
Så många frågor, så få svar.. 
 
Hela England bakar

Tur att det är England som bakar för de dom gör ser oftast inte lika gott ut som i den svenska versionen. 
Då slipper man sitta o typ dö av suckersuget man får. I england gör dom typ köttpiroger och marmitekakor..
Whuuuut liksom?!
 

morgonrutin

gomorron. gör ett trevligt mobilinlägg nu när ja orkar. haft en jobbig natt med jobbiga drömmar. men när jag klev upp piggnade jag till av en trevlig syn. jo det finns en gigantisk katt som bor på min gata. det satt på balkongen utanför vårt köksfönster och stirrade på mig.. den e läskig. hann tyvärr inte ta bild :(

Drömdagen

 
Eftersom jag snart fyller år. Ja om 1 vecka exakt idag.. Så har jag börjat fundera på vad jag önskar mig. Jag har kommit fram till detta. 

På morgonen vill jag bli väckt av denna man
 

 

Al pitcher kommer in med sin fina bricka med godsaker. Den lilla vajande flaggan. Sedan sjunger han mjukt med sitt starka avslut
HURRAAA HURRAAAH HURRAH! 

Dagen får sedan spenderas med vänner (om jag har några..) och familj. Denna fanatsiska varselse får även gärna delta. Mer än gärna. min drömbff, nuglah <3



Som avslut bjuds det på tårta. Inte vilken tårta som helst. Utan denna.

Jag ber inte om ursäkt för de stora bilderna. 

Lång dag

 
Shoooooo. Kom nyligen hem från skolan. Ja, jag har varit i skolan till 20.30. Att gå teater är faktiskt tuffare än ni tror! Vi ska jobba över imorn med.. Mmm.. Så kul. 

Har ju möten med mina "mentorer" varje onsdagsmorgon, så upp tidigt. När det sedan var klart gick jag till bussen men då var det 17 min tills den kom. Så jag bestämde mig för att gå till nästa hållplats, bränna lite tid liksom. Men för varje hållplats så var det lika lång väntetid och tillslut var jag framme i skolan. Gick alltså en rask promenad imorse, bra start på dagen. Haft en rätt rolig dag ändå. Theo slängde dock upp mig på hans axel och sedan snurrade han runtruntrunt. När han sedan släppte ner mig kunde jag inte gå, fan så yr! La mig på golvet o ville typ spy, då kommer Hedda och kittlar mig.. Inte så snällt.
Lång dag iaf. Uppe vid 7.00 skola med pluggeliplugg och så extrateaterrep - 16.30 - 20.30.
Nu behöver jag verkligen gå o duscha, mitt hår behövs tvättas!


Look, it cries

Fortsätter med min magdag och visar er hur ledsen min lilla kista är. 
 
Gråter tom! Tiiiittaa!!
 
Stressigt att läsa teater, tydligen ska vi jobba över imorn.. VIIIIILLL IIINTEE! :( Premiär om 2 veckor och blä, ångest, stress. Min mage gör revolt. 
GOD NATT!

they don't know a good thing when they see it

Sitter och försöker plugga lite. Går sådär.. Har ingen lust, men måste ju göras. För att roa mig själv och hålla humöret uppe så finns ju Honey boo boo. Dags för henne att poppa upp här igen. 



"They don't know a good thing when they see it"
 
Mycket magar idag. Som en temadag.

Händelserik dag

God morgon då..
Ja, för mig är det morgon nu då jag inte åkt till skolan idag. Blev inget inlägg igår då min dag såg ut såhär

08.00 Kliva upp och fixa mig inför skolan. Frukost, dusch, påklädning, fixelifix, koll på allt som ska med..
10.00 Skolan börjar. 
11.00 skola
12.00 lunch
13.00 Teater
17.00 Träff med arbetsgrupp för att äta middag
18.00 Äter och börjar få ont i magen
19.00 Väääldigt ont i magen. Magsmärtor till tusen. OntOntONT!
20.00 Mamma möter mig i skanstull och hon tycker att vi åker till akuten.
20.30 Framme på sös
21.00 Väntar
22.30 Lämnar prover
23.00 Väntar
00.00 Väntar
01.00 Väntar
02.20 Nu blev det min tur att träffa doktor.

Mina prover såg bra ut och han kunde inte säga vad som hade hänt. Eftersom smärtan hade avtagit med tiden så tyckte han det var lugnt med mig. Med huvudvärk, illamående och yrsel fick jag iaf komma hem med taxi kl.03.00.
Tack till min fina mor som satt med mig hela tiden, klappade mig och lät mig sova i hennes knä. 
Och tack till den otroligt snygge, unge och trevliga läkaren som klämde på min mage. Värt väntan

Idag blir det iaf att ta det lite lugnt

Sistakvällenpålovetångest

 
Nu sitter jag och har ångest över skola imorn.. Slutprojektet ska in imorn.. Har jag gjort det bra? Har jag skrivit tillräckligt i rapporten? Är min logg okej? Blöö. Hatar mitt dumma projekt.. 
Rapporten till arbetsmiljön ska in på fredag, och engelskauppsattsen ska in veckan därpå. Fattar inte ens vad vi ska skriva i den. Det är seriöst en konstig uppgift.. Tror inte ens jag fattat det rätt, eller? En formell uppsats om skilnaderna mellan språket i 2 olika artiklar? typ.. Vet inte riktigt hur jag ska skriva den.

Vi har dessutom teater imorn, lika mycket ångest över det. Och imorn är det 2 veckor kvar tills premiären. Känns verkligen bajs. 

Antar att detta är ångesten som uppstår kvällen innan skolan börjar igen efter ett lov. Har haft det så skönt och nu ska jag tillbaka till stressen och ångesten.
Snart är det dock slut. 
Håll ut!



Det är en bild på sars-viruset. Är lite så skolan känns just nu.
(överdramatisk much?!)

Nyttiga cheyen


Har precis tränat. Sprang sisådär 25 min och sedan styrketräning o yoga hemma på rummet. Första passet på över en vecka.. Har riktigt latat mig under lovet och det känns. Haft ont i både magen och huvudet. Behöver komma in i goda vanor igen så detta var en bra start. 
 

Sitter nu och äter lite kvarg med müsli. Visst ser det gott ut? :)

(förra inlägget var tidsinslätt, om ni funderar på hur det funkade tisdmässigt..)

Statestik för nördar

 
 


Satt och var så oerhört teknisk och datakunnig. Mixade lite bland inställningar och hamnade på detta..
Statestik för nördar..?
Är jag inräknad?

Rumpan bar


Jag har tappat bort ett par byxor. Seriöst. Hur kan jag tappa bort ett par jeans, har typ använt dom 1 gång och nu vet jag inte vart de är. Känns som jag kollat ogenom alla jäkla lådor jag har. Donde esta los byxos!?
Har någon sett ett par ljusa jeans i lite lösare modell, ute på vift?
Kontakta mig!

 

Shine bright like a diamond

 
Sitter här och borstar tänderna. Ja, lite sent med de. Ja, jag bortsar tänderna inne på mitt rum. Ja, jag sitter i sängen. Ja, min tandborste lyser.
Jag besvarar frågorna lite bittert? Nääääää.
Kom på nu när jag satt me borsten i käften att den lyser nått förfärligt mycket.. Är till för att göra tänderna vitare (kan ju behövas då syrran skrattade när hon såg hur gula mina var..)
Tror faktiskt den fungerar. Kanske inte supermycket än, men tror de blivit vitare.. mindre gula..
Det kanske bara är inbillning, typ placebo. Oavsett om det är på riktigt eller ej så känns leendet lite bättre så jag är glad ändå.

Go' natt!
Dröm sött om supersillar och färska dadlar

Ebay

 
 
Handlade precis på ebay för första gången.. Ooooj.. Är spänd som tusan.. Tänk om grejerna inte kommer? Tänk om jag blir lurad? 
Hoppas verkligen att allt går bra och att allt kommer fram (är i gott skick).
Är iaf nervös, tycker inte om att spendera pengar.. Kommer nog få ångest över det här snart. 

Har du någonsin handlat på ebay? Och isf hur gick de?
 
 

Here comes Honey boo boo child

Jag vill typ ha en kategori som heter Honey boo boo. Jag älskar henne. Vill att hon är med mig varje dag i mitt liv. Ska försöka att inte posta alla gifar av henne nu (som jag vill göra). Men cooomee oooon. Hon e underbar. Ni som säger annat är knasiga i bollen. Vad finns det inte att älska? Hon är sig själv och älskar det. Hon må vara lite redneck, men proud of it. 

Vad tycker ni egentligen om Honey Boo Boo och hennes familj?


 
Jag har mer med henne, tro mig. Men får sprida ut det lite över flera inlägg. Finns även lite visa citat jag har på lager. Så håll utkik här på bloggen om ni vill se mer. (de vill ni)
 
 

Produktivitet på hög nivå

Vad jag bör göra Vs vad jag gör

Plugga..

eller

Äta chips


Snygg tjej mitt i sitt ätandes.


Är ni såna som slänger påsen när ni plockat upp det sista chipset eller gör ni som jag och slickar i sig de sista smulorna?

 

Bröderna fluff

God morgon god morgon. Idag sov jag längre än vanligt, måste varit riktigt trött. Eller så försökte min kropp omedvetet undvika att vakna upp då det betyder att jag måste göra något vettigt. Såsom att plugga...

Igårkväll så tittade jag faktiskt knappt på Fight club. Jag råkade nämligen hitta Bröderna fluff på youtube. Så jag satt klistrad framför deras frillor och beundrade.


 


Toppklass som ni kan se. Nostaligi om inte annat. 

Eye candy

Ååh fan, fight club på 5.an nu! Whoop Whoop. Kvällen är räddad!

 
Brad Pitt och Edward Norton, mmmm. Eye candy

Det visar sig att jag tydligen är smartare än jag ser ut

Nu ska ni allt få se! Jag är så finurlig och smart och kreativ att jag lyckats ta reda på ett sätt att hitta och ladda upp de bilderna som vägrat finnas tidigare. 

Bild nr.1 blir....
En pedometer från Asaklitt.. Asaklittan har koll på pedon. Bara jag som tyckte de var roligt? Bara? Någon?!

Och bild nr.2 för idag är

 
För att bevisa att jag faktiskt gav blod. En nål, med en slang, i min arm, tappade mig på 450 ml blod. Shieeet. 
Har ni gett blod eller tänkt göra de? :)

Gottistottis

 
Titta, titta. Jag har gjort ett armband! Gjorde det av godissnören. Så man kan äta det också :)
 
 

Glass e gott

 
Yoyo. Nu är jag tillbaka från dagen med syrran. De va la trevlarns! Vi åt god mat på Ikea. Pommes, kycklingfilé o bea. Mmmmm. Vi hade det väldigt roligt också, skrattade mycket. Det satt en massa barn några bord ifrån oss och dom ställde sig och kollade på oss. Så sa den ena "varför skrattar dom så mycket?" Och sen skrattade de alla åt oss.. Kul att man kan roa andra. Men icke fick de veta vad som var så kul :)

Vi avslutade dan med lite glass också. Gott som ni kan se :)

 
                                   
 
 
Observera syrrans finger på andra bilden. Profsfotografen
 
 
 

Ikea

Tjeeena tjeeena. Nu är jag ute med systra mi och hänger. Detta är därför tidsinställt, de ska väl funka?
Vi ska till Ikea! 
Tänkte ta bild på mina kläder men man såg ingenting så blev lite fins bilder av mitt face istället.
Här har ni att beundra,
 
Hello sexy, va ska du göra idag då??

Världens roligaste inlägg

Igår orkade jag inte skriva nått när jag kom hem vid 21. Hade ont i huvet och var så utmattad.
Träffen med mina gamla kompisar gick bra, saknar dom faktiskt. Hoppas vi kan hålla kontakten bättre nu. Vi kollade runt lite i second hand-affärer och sen gick vi och fika. Jag slog på stort med en grillad macka. Så god!

Sen gick jag till stadsmissionen och hängde lite, det är ju öppet för alla på torsdagar så det var påskmiddag och supermysigt. Dock satt jag lite för länge med de yngre barnen (som skriker o slåss) så mitt huve fick lite ont. 
Passade därför på att promenera lite innan jag åkte hem. Så fick lite motiono luft under vårkvällen. Skönt.


Min mobil strular ju halva tiden så orkar inte ens bry mig om att fota med den.. Så här kan ni få se min facelook istället.
 

Finfika

Idag har jag ännu en fullspäckad dag framför mig.
Först skall jag träffa två gamla klasskompisar för en liten fika. 
Sedan är det öppen verksamhet på stadsmissionen som gäller. Torsdagar är soppdag, öppet för alla. Mycket trevligt med nya människor i alla åldrar. 
 
 
Jag hoppas på att vi ser ut så här vid fikan iaf.

(obs. inte min bild. Den va bara förjäkla mysig)

Gotta love them foxes

 
 


Lika fotogenisk som jag är.

Kollage

Oj va kul det var att leka med Remby. Seriöst. Undrat hur folk gör sina fina modekollage och nu vet jag. 
Jag gjorde ett litet Vadjagönskarmigifödelsedagspresent. Mest för att jag ville testa att använda remby, men blev väl helt ok? 
Om jag hade en kamera som faktiskt ville fungera så skulle jag testa att göra nått roligt bildspel. Kanske av mina bästa grimarser.

Carpe fucking diem

Började dagen med en fika tillsammans med mina "mentorer". Det blev som ett litet födelsedagsfirande för mig trots att det är 2 veckor kvar.. Men eftersom vi idag hade mer tid än vanligt så passade vi på. Fick även en nyckelring av dem där de stod Carpe fucking diem. Tydligen hade de letat efter Queen of fucking everything men den var slut överallt. En oerhört fin present då vi tidigare hade kollat på just dom nyckelringarna och skrattat. 
 
 
Tjena jag heter Dick, det betyder kuken på engelska men skit i det du
Alla borde ha skägg
Tror även det fanns en med typ Jag är tjejen som bajsa för mycket

Tog en svängom runt stan sedan. Köpte mig en klänning som jag kan visa upp sen men min mobil totalvägrar samarbeta så de fina bilderna jag tog idag är inte tillgänliga..
Blev även lite baskläder jag fann ur 20-kronors lådan på Emmaus. Ja, det går faktiskt att finna fina saker där. Det är en magisk låda för den som är villig att leta. 

Till det slutliga.. Dumdumdum. Jag gav blod! Tog en finfin bild på det. Med en slang i armen och en påse blod. Förhoppningsvist kan ja visa er den sen. Men som sagt, dum mobil.
Alla var iaf supertrevliga på centralen. De pratade så glatt med mig, fick fika, en liten present och känna att jag gjort en god sak. Det gick fort och lätt, inga problem alls. Så skriv in er nu! Om jag varvar er (dvs följer med er till centralen så får jag en lott hehe). 

Give me blood

God morgon god morgon!
Jag är uppe med tuppen. För jag har mitt onsdagsmöte kl.9, inget undantag bara för att det är lov inte. 
Vad har dagen annars att erbjuda då?
Jo, för drygt en månad sen så skrev jag in på blodcentralen och nu är det dags för min första blodgivning! Förutsatt att allt går bra då.. Jag är exalterad över detta faktiskt. Känns bra att hjälpa till på nått vis.
Samtidigt är det nån liten del av mig som är orolig. Tänk om de råkar ta för mycket blod o så börjar jag må superdåligt? Eller svimmar! Och så ramlar jag o slår huvudet i något hårt! VAD HÄNDER DÅ? FÅR JAG TILLBAKA MITT GEET BLOD DÅ?
Nej då, så orolig är jag inte. Känns bra (so far). Dessutom får man gott fika :)
Berättar om hur de gick sen när jag kommer hem.
Trevlig dag på er.

Mannen med det lömska bordet

Vi fick en uppgift i skolan för ett tag sen. Vi skulle leta upp bilder från slutet av 1800 - början av1900-talet och göra kollage. Under min sökning hittade jag denna bild.
Jag vet inte exakt när den är tagen. Men omkring 1800/1900.. Det var en tid då foto inte var så enkelt som idag. Det var svårare och dyrare. Så vad tänkte denna mannen i detta ögonblick?

-Hey frugan. Jag har en idé! istället för att ta ett famileporträtt i år så kan ju jag ta och lägga mig under finbordet. Det blir väl ett fint julkort att skicka till farmor?


Oavsett varför bilden togs och vad som hände innan/efter så har detta foto inte slutat underhålla och förundra mig. Jag kommer aldrig lista ut vem han var eller varför han ligger under ett bord. Men jag kan bara vara tacksam över att ha en sån stilig karl som omslagsbild på Fb.
 
 

Celia skriver

Eftersom jag är så egocentrerad har jag skapat kategorier om mig själv i tredje person. Celia hissar, celia dissar (kommande kategorier?!) Celia älskar mat lär bli en stor kategori iaf... heheheheh...

Oj vad.. kul..

Vad äääär deeeeetta?!?!
Jo, det är faktiskt inte en testikel som man kan tro. Det är en vindruva från gårdagens frukost. Men nyss när jag satt och tittade på bilden så tyckte jag det såg lite suspekt ut. En kula i maten vill man ju inte ha. 

mmmmm carbonara


lagade precis carbonara. var godare än det ser ut. Speciellt då man knappt ser nått. Suddig mobilbild <3

och så lyxar vi till det lite med...



frukosten såg inte lika lyxig ut som igår. speciellt inte då jag äter den i sängen. men med ett instagram filter ser allt bättre ut!?

Aj am dum

Jag som igår var så frustrerad över header upptäckte idag mitt misstag. Jag hade ju skrivit fel! Jag har nog lite svårt att erkänna det, men ja, jag gjorde fel. Har svårt att beskriva vad det var som var trixit, men nu är det löst. Resultatet är en ful och oarbetad header. Varsegod Cecilia (då jag är min enda läsare). 
Jag lär förhoppningsvist göra något finare i framtiden men jag är tyvärr för dålig på sådant just nu. 

-

Förövrigt kan jag ju underhålla mig med att påminna mig själv om hur min kära syster skrattade åt mig idag när jag testade träningstajts. De satt lite väl illa i en viss region.. *Cameltoe*..
Efter att hon skrattat klart åt det fenomenet fick hon ett nytt. Min ena tand, vilket är väldigt gul enligt mig. Och tydligen enligt henne med. 

Frukost

 
En gigantisk bild av vad jag åt (äter) till frukost idag. En liten lyxigare variant av min vardagliga röra. Spetsade till den med jordgybbar och vindruvor. Mmmmm. En kopp te på de, så ska nog dagen gå att tackla.

Hej bloggjävel

Sitter här och försöker skapa mig en fin blogg men ack va jag är dålig på detta.
Gjorde en ful header i paint som jag nu försöker få in, och visst, det går. Bara det att en bit av den försvinner....
HMMMAAAARRGHH
Är som så att jag skulle vilja ha med hela headern inte bara 2/3 av den.. 
Jag är trött och frustrerad så ska nog lägga ner för idag.
Sho

celiaslilla.blogg.se

Jag är Cecilia, även kallad Celia och det här är min lilla blogg om mig.

RSS 2.0