Huvud, axlar, tand och mun

 
Skolresan (kallar det så för det var inte bara min klass som var med utan även folk från a, b och d också) resulterade i dålig mat med massa godis och läsk. I kombination med dålig munhygien, Jag skäms, men tandborstningen var inte högsta prio igår, så mår min mun nog inte så bra idag. 
Så jag kostar på mig att byta tandtråd. Använder mig av såna där plackers och man kan använda dom några gånger innan de behövs slängas. Men idag tar jag mig en ny, mintig liten vit munräddare. Nu ska jag bli fräsh!
Finns ingen bättre känsla än riktigt rena tänder och mun! Älskar att gå till tandläkarn tex, så skön känsla man har efteråt



 

Vita grindarna

Tjo!
Är tillbaka från min lilla skolresa. Vi var drygt en timmas bussresa från slussen. Så det var inte så långt bort men fan va jag mådde illa under resan dit. Sen regnade det ju nästan hela dagen och kvällen men vi hade det bra iaf.
Ett tag var jag sjukt uttråkad då det inte fanns något att göra men när mörkret föll började det bli trevligare. Kanske blev folk mer sociala då de druckit lite alkohol. Men mig spelar det ingen roll, jag var nykter och mådde bra.

Mirre som blev klassens Fyllesof (fyll filosof för er som inte fatta höh) förtjänar verkligen den titeln. Hon berättade att om man är lite nervös inför att prata inför folk så ska man tänka på hur mycket bajs alla har i sig. Att alla som sitter där är fulla av skit i tarmarna och om bara stolen var en toa så skulle de sitta o bajsa just nu. Sen pekade hon på var och en och sa "Du är full av bajs" " Du är full av bajs" " Du är full av mycket bajs" Etc etc.. 
Så nu vet ni hur ni ska tänka!

Var orolig att det skulle bli sjukt kallt att sova i tält men icke sa nicke, jag sov skitbra! Vaknade med lite ont här och var men natten var skön. Varmt och gosigt. 

 
Folket och så Mirre som sticker in huvudet i bilden :)

Resan var allt som allt lyckad. Gräddklet, musik, tårar vid en lägereld och bajs. Najz

Flakfix

 
Shoo.. Är trött. Inte sömnig, men trött.
Idag har jag hängt på Ikea på Ebbz o Angelica. Vi skulle dit med klassen för att köpa lakan till flaket. Vi hittade dock inge venner så vi käkade och gick för oss själva tills vi såg dom. Sen följda jag med dom till skolan och målade lite. Ska nog bli fint. Några av killarna i klassen hade dock gjort ett eget lakan som de vill ha med på flaket. Fast det sög. De var bara personligt för dom 3, med deras bandlogga i mitten etc. Aldrig att det får vara på flaket..

Vi gjorde ett Med "All makt åt Gunnar, vår befirare" för att hedra Gunnar lite (rektorn) han har fixat så att vi 4 etetklasser får åka på en liten klassresa helt gratis. Vi ska campa imorn på Vita grindarna (vart de nu ligger??)

Så idag har jag packat med tält och sovsäck inför imorgon. Ska nog bli mysigt :)

Just nu har jag dock ont i huvudet. Har haft det halva dan. Kanske är solsting? Vet inte men har inte mptt så bra. Så hoppas jag mår bättre imorgon bara.


Whoop whoop


Pink var AMA-ZING! Hela globen var fullsatt och hon körde verkligen gärnet! Med kostym och akrobatik fixade hon showen. Snygga dansare också ;) 
Var underbart helt enkelt!
Sov knappt under natten dock. Men frukost de åt jag! 

Sen har vi haft avslutning med min teaterklass. Så det bjöds på frukt o fika. Kan säga att jag ätit rätt mycket alltså.
Vi skrev även fina saker på små kort till varandra som vi skulle läsa sen. Har läst mina och ååh, fina vänner <3

Har tagit lite bilder, men de får ni se senare :)

D-dagen


Så idag är det dagen med stort D. Det är idag som det är konsert! Synd att det är så sjukt trist väder nu dock. Vill inte bege mig ut än.. Ska träffa Linnea i stan och ta oss till hotellet för att dumpa våra grejer. Sen går vi ut och äter, jag sticker till konserten (o linnea får hotellerummet för sig själv). 
Sedan blir det en natt i hotellsäng följt av frukost!! Hotellfrukost, fan va jag ska äta!

Men inte än, nu sitter jag inne o mår dåligt över det kalla regnet. Gillar det vanligtvist men inte idag, idag fryser (och ryser) jag bara av tanken


 
Vågigt hår, dagen till ära

Glass e gott - igen


Tog mig precis ett bad med lite hår inpackning och ansiktsmask. Låg och lästa lite i badet också. Och jag blötte inte ner boken! 
Sen så åt jag en glass. Så god. Mintsmak med lite choklad på. Älskar mintchoklad. Typ after eight, mmmmm


 
 
 

Kött

God afton god afton

Igår körde jag ett benpass på gymmet och satan. Jag kan knappt gå idag. Har så ont. Det är skönt på ett sätt, men ajaj när man ska försöka resa sig ur sängen/stolen. Körde därför lite arm/övre rygg idag bara. Men äro nöjd. 

Linnea kom över igår och vi åt kött. Ååh va jag inte skulle kunna bli vegetarian, de e ju så gott. Speciellt när det är rosa i mitten. Lite blodigt och nästa rått. Aaarrg va det vattnas i munnen!
Tat lugnt, äter det inte så ofta men att unna sig en biff på helgen är gött. Bra med protein nu också då jag ska börja styrketräna mer och hårdare. 


Inte min bild


 

Stressfri, whuuut


Är ledig.
Har gjort klart allt skolarbete.
Har redan städat rummet.
Har vilodag ifrån träningen.

Har inget att göra.. Känns konstigt att inte vara stressad.

Så vad ska man göra nu?



Kanske ska klä ut mig? Det är ju kul


Bilar i brand

Har ni läst/hört om "upproren" i Hagsätra? De tar efter vad som sker i Husby. Men varför? För att bevisa vad?
En bil brinner just nu iaf och ungdomar kastar sten och vandaliserar. Pallar inte med att folk är så dumma i huvudet. Seriöst. Tycker de verkligen att de är sååå coola nu eller? Nej, ni är bara idioter. De tror säkert att de är smarta, att de har kommit på något bra sätt att gå emot staten och polisen. Men nej. bara nej. Det funkar inte så. Ni är för dumma för att någonsin kunna göra någon förändring på varken era patetiska liv eller samhället. Arg chey här men orkar inte med dom. 


skoluppgift


Jag tror fan jag är klar nu. Med allt skolarbete.. Känns orealistiskt och konstigt. Samtidigt såå skönt! Vet inte hur hög nivån är på det jag gjort dock. Men jag har skrivit!

Är så stolt att jag tillslut fick ner 500 ord om den där tråkiga artikeln som jag knappt orkade/ville läsa. 
Jag tror inte detta är mitt bästa arbete nej.. Men det duger väl?! Eller?!!!??!? :O


Onsdag


Sho. här ligger jag och tar det lugnt. Blev så jädrans trött. Är nog inte så konstigt. Har inte sovit så länge och så gick jag upp tidigt för att ta mig till onsdagsmötet kl.9. Efter det drog jag till gymmet trots att jag var trött och inte hade nån riktig träningsglädje. Men när jag väl kom dit gick det bra. Lite kämpigare än vanligt bara. Men 40 min på löpbandet o sen mage/rygg övningar och så 15 min simning som avslut. Det var dock mest som avslappning. Låg mest o flöt runt i vattnet. De varo skönt.

Eftersom vi inte har några lektioner idag så åkte jag hem efter. Har ätit lunch och nu måste jag egentligen göra de sista plugget. Men är ju så trött. Kanske borde ta en liten powenap för att återfå lite krafter?

Får se, är ju lite stressad just nu.


 
 

Kylling

Idag gjorde jag en kycklingsallad till middag. Så till det behövde jag kyckling (för er som inte förstod det..). Men på Ica hade de inte grillad kyckling i mindre bitar, typ ett lår, utan de hade bara hela kycklingar. Så då fick jag väl ta en hel kyckling. Till en person.
Men att köpa denna kyckling fick mig att tänka på när jag och Nelly snattade (dumt!) en hel kyckling för en massa år sedan. Hur fan fick vi för oss att stoppa en kyckling i väskan och hur fan kunde vi komma undan med det?!

 
Jag gillar att jag fortfarande har en bild av kadavret från den dagen. Vi åt upp den. Med våra bara händer (och munnar)
Vi var små ligister, icke bra de. Nu har jag väl blivit lite vuxen och smartare. 

Birthdayshow

Tjeeeena. Har varit en bra dag än så länge. Jag och Rozann var lite dåliga på att shoppa imorse bara. Vi fick beslutsångest och tog sån tid på oss. Vi ville köpa en tiara till lilla Angie, men vi kunde ingen finna. Så hon fick en fin mugg fylld med gott (godis och kidnerägg!) och en liten hest. 

 
Här har vi då det fina födelsedagbarnet. Grattis! 

Sedan så hade vi köpt lite fika som vi åt

 

Ebba äro glad över fikat som ni ser :)

Sen så hade även Musikproduktionen konsert. Jag hade inte så höga förväntningar faktiskt. Tänkte att deras musik nog är bra men att det inte skulle bli så mycket av en show. Boy was I wrong! Fan vilken show! Vissa var ju helt fantastiska. Mina favoriter var 4 Tunez som var 4 grabbar som körde boybandlåtar a la Westlife. De hade helvita kläder och liten koreografi. Så jäkla mysiga! Sen var det ju en grym ljusshow. Kände mig som en insekt som dras till ljuset. Whooaaw! TITTA! DET BLINKAR. I LILA!

 
Här ser ni dåliga mobilbilder från showen. På första bilden ser ni lite av vårt fina pojkband 

(Bildbomb! Duktig Cecilia. Duktigt)
 
 

Godmorgonte

 
Sitter här och dricker lite te, som vanligt. Ska snart åka in mot stan och möta Rozann. Vi skall leta födelsedagspresent till vår kära Angelica som fyller 21 idag! 
Vi har inga lektioner idag egentligen heller. Proddarna har konsert kl.14 och 14.50 har vi avslut med engelskan. Så det blir en rätt lugn och skön dag för mig :)

 
   
       
 
  
 
   
 

P!NK

Rixfm hade en tävling med denna beskrivning

RIX FM är stolta över att presentera P!NK LIVE i Globen 26 maj

Hela denna helg är det P!NK Weekend på RIX FM och du får extra många P!NK låtar! 

 

Du har chansen att vinna en rosa helg med en hotellövernattning för 2, rosa champagne, P!NK guldskiva och 2 biljetter till ”The Truth About Love Tour”.

Vinnare presenteras måndag morgon i RIX MorronZoo kl 9.

 



Jag anmälde mig och nyss så ringde dom. Jag vann! Fick med skakig röst prata i radio och jag fick höra det, jag vann!
Shit va skakig jag är, fortfarande! 

 

Whooo

 
Sverige vann! Mööh! WÖÖH! 
Ovärt inlägg men vafan, härligt ju!
 
 
Duktiga grappar

Kläder

Jag har handlat grejs idag då.. Var jobbigt. Hatar att shoppa. Gillar nya saker men hatar att spender apengar och gå i affärer. Man blir bara såå varm. blöh. Det blev iaf 3 par skor. 2 par vanliga låga converse i svart o vitt (fejk dock..) Och så ett par till, typ boots.. Ni ser!
        
         
       
 
 
Köpte även en enkel grå kjol (som ni ser lite utav) och sen lite smågrejs som nagellack och underkläder inget som är kul att visa upp iaf.
Och hårfärg!
Färgade håret idag. var meningen att bli i min naturligva hårfärg, råttfärgat. Eller som mor säger - Sandré. Men de blev bara konstigt. Hoppas på att det blir finare med tiden. Går inte att få fram hur det verkligen ser ut med webcamen heller. 

Staan, bloh

 
Nu drar jag till stan och fanerar. JHohohoho
Ska köpa skor

Jägarliv och gnäll

Hmmm..
Eftersom jag har en blogg, en plats att skriva vad jag tänker o tycker, så ska jag fan utnyttja den. 
Kvällens ämne blir inte helt oväntat eurovision. Jag har lite att dela med mig av.

1. Vem tycker om Petra Mede igentligen? Hon är tråkig, pratar med en konstig dialekt och ser fan galen ut när hon stirrar och ler samtidigt. Sorry Petra, men du passar nog bättre på kvartersfesten än i tv-rutan enligt mig.

2. Är besviken att inte Gina o Danny höll detta. Visst, Danny var inte den bästa programledarn men han tillförde en viss charm (eller muskler..) Men Gina är fan hatisk och rolig på samma gång utan att det blir jobbigt

3. Yohio.. Jag gillar inte den där grabben. Han sa fel, inte bra, men är inte därför jag ogillar honom. Utan för att han tror att han är så jäkla cool bara för att hen leker Japanese. Han har nått jävla storhetskomplex bara för att han tydligen är stor i Japan. Nån måste dra ner snubben på jorden. För som de e nu så är han bara dryg. (Ja, det är jag också för tillfället)

4. Dumma människor som bara röstar på sina favoritländer fast låtarna är bajs. Man måste inte rösta på ett land bara för man delar landsgräns 

5. Jag gillar Robin, tycker hans låt är bra och han verkar vara superhärlig. Go youuhuuhuuh. Synd att de inte gick så bra.

6. Gillar Danmarks bidrag! Så som avslut är jag positiv att rätt bidrag vann (om man bortser från gullerobin)

Har förövrigt Islands bidrag på hjärnan. Jägarliv, jägarliv (typ)

 
Entusiastisk_chey_94


Pluuuugg

Sitter och pluggar med eurovision i bakgrunden. Tycker typ inte nått bidrag har varit särskilt bra so far.. Jaja, ska inte bry mig om det. Har viktigare saker att tänka på. Såsom marknashyror i Stockholm! Måste skriva en debattartikel om ämnet. Vet inte när den ska in riktigt, tror onsdag. Jag skriver på jag, men om jag skriver nått vettigt vet jag inte riktigt då jag inte läst på tillräckligt mycket om ämnet egentligen. Bör nog läsa mer men har inte orkat, fick flow utan de. Seeen får jag väl korrekturläsa grejen o se hur fan det blev.

Måste även skapa ett konstuttryck där jag tar ställning till ett samhällsproblem, vad ska jag ta för problem är frågan? Vet inte om det måste ha att göra med en viss miljö (skånehgatan, söder) eller inte.. Kanske borde höra med min lärare innan jag börjar på den uppgiften så jag vet att jag gör rätt.

Detta är dock sista uppgiften i skolan. Tänk, när detta är klart så har jag ingenting kvar. Jag tar snart studenten och bye bye gymnasiet. Känns konstigt.. Lite sorgset på något sätt. Och befriande på ett annat. 

(har ju visserligen en restuppgift jag inte gjort klart än också.. Heheeheee.. gör den nu Ceciliajävel)


trötter o butter

Jag är trött. Jag har sovit rätt mycket men jag är ändå så trött. Det är jobbigt. Beror nog inte på sömnen utan på att jag är psykiskt utmattad idag. Mår inte så bra. Såna dagar är då inte roliga..
Såååå.. Försöker plugga lite. Bör gå ut, vill de, men samtidigt inte. Gnällspiken här. 

koma, glasskoma

 
Glass..Igen..
Är så jääkla trött. Vet inte vad det är med mig. Somnade tidigare idag och tror typ fortfarande att jag bara drömmer att jag är vaken nu.
Orkar inte ens skriva. 
Natt

Hett

 
Dööör va varmt det är idag! Hade inte gnällt om det inte var så att jag promenerade i svarta jeans. Ångrar det innerligt. Nu sitter jag och äter en miniglass iaf och drömmer mig bort.
 

90-talet vart tog du vägen?

 
 
 
Ska väl bege mig snart. Har systra mi med mig också. Har färgat topparna lite rosa också, om ni ser?
Sen höga jeans o magtröja, liiiite 90-tal vaa??

Lika som bär?

 
Sitter med en massa flätor i håret i hopp om att det ska bli superkrusigt. Som  med en vågtång. Eller var det bara jag som krusade håret som liten? Det ser skoj ut iaf.
 
 
                            
 
Lika som bär?



Kvaaarg

 
Visst ser det gott ut?! Njaa.. Men det är gott. Äpple o banan i kvarg med lite mosade hallon. Var så sjukt hungrig när ja kom hem så nu sitter jag och hetsäter. Kvarg e faktiskt godare än jag trodde. Man måste bara blanda det rätt.

På teatern idag fick vi titta på en 50min lång dansteater (inspelad) där en kvinna blundade och gick in i stolar och i väggen med sina händer utsträckta. Sen sprang hon fram och tillbaka i rummet samtidigt som en man puttar undan stolarna. Detta upprepas många gånger. En massa mer konstiga saker hände och den var sjukt jobbig.

Men det var typ enda lektionen vi hade, vi har fått arbeta hemifrån resten av dagen. Jag tänkte dock gå o gymma, men när jag kom fram, vad upptäcker jag då? Jo, jag hade med mig allt utom en tröja att träna i. Och eftersom jag hade klännig på mig idag kunde jag liksom inte träna i det jag hade på mig heller. Så var bara att åka hem. Och här sitter jag nu.

Ska på studentskiva ikväll med tema Barndomsminne.. Ska fundera lite på vad jag ska ha på mig ikväll. 

te o blä

Heeeeheee. Skrev precis ett inlägg som försvann. jag suger. orkar inte skriva om allt. så summerar.
-jag är trött
-jag dricker te
-min klass är lat

precis.. de det där blev bra. Sho





Mösspåtagning och konst

Idag hade vi mösspåtagning i skolan. Ja, två veckor senare än alla andra..Nu fick vi visa upp oss i våra små hattar. Min är dock från 1978 och det står Frauke i den, alla andra har ju sina nya, fräsha hattar. Fan va töntigt liksom.

 
Fin bild som jag tog när kören sjöng.
Btw, alla i kören sjöng utom en. Han är en rockare o jag antar att han tyckte det var töntigt att sjunga såna låtar (tror alla musikelever är tvingade att vara med i kören) 
Fick iaf damp på att han tror han e så jäkla cool som inte sjöng. Nej, de såg fan fjantigare ut att han var den enda som vägrade. Mes.

 
Sen gick vi på Bild&Formarnas verissage. Här ser ni lite som en tjej gjort. Hon var sjukt duktig! Synd att min bild suger för wooooaw! 
Blev impad av så mycket, verkligen duktiga.
Och en av eleverna har aspergers o han hade gjort en stopmotion film om hur det är att leva med aspergers. I den symboliserade en pingvin hans diagnos och den var supercool o fin. 
 

Damn it

Jag har en talang. En talang som jag lider av. Ibland frågar jag mig själv  - Vad har jag gjort för att förtjäna detta? 

Jo det är så att jag är så fantastiskt duktig på att laga Pasta Carbonara. Hur detta är något dåligt är som så att jag är så duktig, det blir så gott, att jag inte kan sluta äta. Jag har nyss ätit 2 portioner och vad vill jag nu?
TA MER!
Jag kommer råka äta så mycket att min mage sprängs. Eller så kommer någon mörda mig för att hen vill ha min carbonara och jag vill inte dela med mig för den är så förbannat god att jag vill ha allt själv!! 

Otur alltså, otur.
 
 

Muckler o mvg:n

TJÄÄÄÄNA!
Sitter här o äter lite kvarg med banan o musli efter mitt första träningspass på gymmet på typ 2 månader! De gick bättre än förväntat o nu är jag skitpepp på träning igen. Whop!
Än så länge är jag svag o mesig men här (ni ser lilla armen..) ska byggas muskler!
 
Annars så har jag hängt i skolan lite. Fått veta att jag får Mvg i teater whaddap. Chillaxat lite, promenerat lite, haft det soft..
Rätt bra dag alltså :)
Och min farsa har vunnit 47.000 spänn o han skänker lite till de behövande (mig..) så nu slipper jag oroa mig för att inte ha råd att betala gymkortet i sommar, men nu e ju de löst. Gött.

barbent

sitter i skolan och fördriver tiden. tittar ut genom fönstret och ser att solen inte lyser så starkt som jag önskar. var nog en dålig dag att ha shorts på sig för första gången i år. märkte det när jag var den enda på tunnelbanan som var barbent. pinsamt. än fryser jag inte men är lite orolig för hur det kommer känna snart..


Promenix

Tjena tjena va haru mellan bena?!

Kom nyligen hem efter en långpromenad med mor. Vi gick till skärholmen och väl där gick vi lite på ikea o käkade korv/pizza hehehe. 
Har varit så varmt o skönt. Hade långklänning på mig som jag drog upp o knöt så den blev kort. Har alltså solat benen lite. Najz!
Nu ska jag vila mina stackars fötter. Fått skavsår av mina dåliga skor :(

 
Ser man att de är lite mörbultade? Ont har jag

Men jag är glad ändå 

God morgon världen

 
Nu kära barn ska ni få höra om den fasansfyllda syn jag fick när jag steg upp imorse. Jo det var som så att jag klev upp ur sängen och tyckte att lite soljus skulle vara trevligt på morgonkvisten. Så jag drar isär gardinerna, drar upp persiennerna och där har vi det! 

En blomma!

Ja, så fasansfullt var det inte. Tvärtom, riktigt trevligt. Min hibiskus har fått en blomma! :)
Känner mig lite som en stolt mamma. Jag har fostrat denna blomma. Med kärlek har den fått växa och bli så vacker! Blir så rörd, nästan så jag fäller en tår. 

 
 
 

Revbensspjäll

Nu har jag då suttit och gjort alla de där jobbiga mobilgrejerna för att kunna nå bilderna, så duktigt av mig.
Kom dock över bilder på mig där jag sitter i bara Bh och äter revbensspjäll. Är det konstigt? 
Jag bör nog inte lägga upp det här dock..
Så ni kan få se mina ben och mark. 

Från min lilla tur igår

Helvetesmobilen

Yoyo!

Vaknade med värsta hostan, ska jag äckla er med att berätta detaljer? Så jag skippade löprundan jag hade tänkt, vill inte få lunginflammation eller nått. Har istället gjort.. Ingenting! Solade lite på balkongen. That's it. Skönt dock. Behöver dessutom lite sol, är så jäkla blek. 
Nu sitter jag och får damp över min dumma mobil som jävlas så in i *******!!
Hade tagit en massa bilder som jag behöver till projektet vi har nu, men de har gömts i en mapp på mobilen som jag inte riktigt kan nå. Så för att få in de i datan är det en lång process som bara bli längre då mobilen stannar upp och segar sig. 
Vet fan inte vad jag ska ta mig till.. 

Dagen i lista


Vad har jag gjort idag då?
1. Ätit
2. Målat
3. Ätit
4. Latat mig
5. UT OCH SPRUNGIT! (okej, inte sprungit hela rundan, gick lite..)
6. Handlat mat
7. Lagat mat! Blev goda färsbiffar med fetaost i 
8. Ätit mat.

Inte så illa alltså. Trodde jag skulle lata mig hela dagen då jag varit så jädrans trött men när jag väl begav mig ut så fann jag energin. Mötte en liten hare ute också. Och en läskig man som log lite bläigt. Tur att jag är snabb o kan springa iväg.
Nu är jag dock trött igen..
 
 

Äpple päpple piron päron

Sitter här, nyduschad och äter äppelgröt. Gröt med rivet äpple i och på. Toppad med kanel. Inte illa, inte illa. 
Har inte sovit så bra inatt som jag hade hoppats. Visst var sängen skön med vaknade hela tiden. Har hostat och varit rastlös. Så vid 4 imorse gick jag upp och målade i en timma. Oh så kreativt..!..

 
Hoppas solen håller i sig under dagen så jag kan ta en promenix. Behöver röra på mig lite. Så får vi se vad dagen har att erbjuda.
 

Bollar

Sitter i min fräscha, nybäddade säng <3 Fan va skönt det ska bli att sova naken inatt. 
Äter chokladbollesmet. Fick ett sånt jädra sötsug så gjorde mig lite chokladbollesmet, men orka göra bollar när man sitter ensam liksom. Äter de med sked.

 
De e gott. Å då blir man klad.

 
 
 
 
 
 

Städning

 
Tjäna..
Vaknade inatt med hosta. Mådde inte så bra imorse då så jag struntade i gymmet som jag hade tänkt och istället har jag storstädat på mitt rum. Rensat i lådor, damsugigt, moppat, plockat, bytt sängkläder etc. Det behövdes och nu är jag mer avslappnad än innan :) 
Ooh så fint det blir! :)

Jagkankommapåbrarubriker

Jag har inte haft lust att blogga riktigt för det har hänt/händer en grej som jag fortfarande vill hålla lite hemlig hohoh. Vi får se hur det blir med det, men det har hållt mig upptagen iaf :)

Vi har en skoluppgift där vi ska prata om arkitetkur och de sociala aspekterna för varför stockholm ser ut som det gör etc så igår var jag och några vänninor på stan och kollade/fotade hus. Det var la skoj i det fina vädret.
Men en gubbe ville prata med oss och jag orkade inte riktigt men vi kom inte undan. Han sa att vi måste se 1 40-talsfilm i månaden så vi lär oss om solidaritet. Jag svarade typ "ja det ska vi tänka på" med ett leende men han tyckte typ jag var dryg och sarkastisk så han blev lite sur på mig. SOOOOORRYY! Han som började prata med oss o så försökte jag vara trevlig trots att vi var stressade o han var en onykter gubbe, o så får jag skit?! :(

Nu måste jag iaf ta tag i det sista med skolan så jag kan skicka in allt idag. 
Shoflöjt! :)

Nötkräm

När ni äter nötkräm. Ja kom igen, nötkräm e bäst! Hur gör ni då för att få ut det allra sista? Är jag den enda som klipper upp påsarna o slickar upp de? Eller...?

 

Panik!

Satt på pedagogisk ledarskap imorse o lyssnade till Invars stämma. O så nämnde han lilla genushäftet.. Ojoj tänkte jag som inte har lämnat in det än men taaat lugnt! jag har det ju här i väskan. Och så började jag rota.. Hmm.. nää.. jaa..nää.. Jag kunde det icke finna! Nu började panik resa sig. Jag hade ju svarat på frågorna, jag grät samtidigt som jag skrev för jag tyckte det var så dumt/tråkigt/meningslöst. Men jag hade ju gjort de, vaar äääär de?!?!


Ser ni paniken? Vill ju inte skriva om det. Så mycket tårar..
-
Men vet ni vad?! När jag nu kom hem och i lugn och ro kunde gå igenom datorn så hittade jag det, jag hade skrivit rent det på datorn!
 
Sån lättnad!
 

Nailed it

Nej shit, det var 8 pers som var inne på min blogg för några dar sen och 6 st idag. Jag har gett ut min blogg till 1! Nu känner jag att jag måste prestera ju, inte bara skriva mina klagoinlägg utan bilder. Vad har jag att säga då? Hur ska jag kunna hålla dessa personer kvar? 
8 personer är inte många nej, men jag har ingen aning om vilka det är, jag vet 2 st.. 

Så till er nya som anländer, här får ni...



Dat love.. Oh wait!

ooh yeah, skapa ett roligt inlägg - NAILED IT!

Jahapp..


Möh. Orkar egentligen inte skriva, så vet inte varför jag gör det nu.
Har typ blivit sjuk. Ont i halsen och tung i huvudet.
Sen har lite gamla "sår" rivits upp. Vet inte riktigt hur de ska hanteras. Motstridiga tankar och känslor. Rätt och fel?! 
Hmm. vad kommer att ske nu?

Osmart


Varför sitter jag och tittar på humorgalan nu..? Jag har ju blivit en sån blödig och känslig människa. Jag klarar inte av att se detta utan att börja gråta. Seriöst.. Osmart Cecilia, osmart. Nu kommer du sitta ich gråta halva dan och sen ha ångest över att mänskligheten är hemsk och att du har det så bra när andra har det så jobbigt..

 

Just 3 boyz

Vet inte om man måste ha sett sketchen för att gilla det här klippet..



Men jag älskar de!
Vet inte hur många gånger jag tittat på klippet o asgarvat!
Har jag dålig humor?? För er som vill, så kan ni ju kolla på denna innan..



Men, inte lika kul tycker jag.. Tyckte sången var roligast.

Dä duger

Yoyoyo!
Sitter här efter en liten middag bestående av wookade grönsaker och minivegovårrullar.
Jaja, systra mi kom över igår så vi åt gott och umgicks, är alltid trevligt när hon är här. Till efterrätt åt vi frukt o bär med vaniljkesella, inte så illa de va!? Förutom att bilden suger.. Sorry, har ingen iphone
 
 

Idag tog vi en promenad på stan tillsammans, Linnea, mor och jag. Gick i det varma stockholm, chillade, åt mackor

Linneas va godare, den med brie o salami. Kände mig modig och testade något nytt.. Var gott, men inte lika gott.. :/

Varför postar jag aldrig nånting annat än mat..? Oh well, de duger. 

skolish

sitter i skolan o tittar på när Angelica skalar kablar och kopplar lampor. Jag gjorde det förra veckan så nu har jag inget att göra.. Egentligen slutar vi efter denna lektion (o eftersom jag nyss gjorde provet så är jag klar) men vi ska ha betygssamtal om slutprojektet.. lite spänd, hoppas jag fick ett bra betyg trots att jag målade fult och var så negativ.


Ost


I tisdags så var vi ju ett litet gäng som sov över hos Theo och på morgonen därefter när vi åt frukost så kommer Daniel med nån uppenbarelse han fått eller nått. Så här lät det iaf..

Fan va kul det skulle vara om man la en ost på gatan!
Ja men folk skulle ju gå förbi o baah -Heeey, there is a cheese on the street! Whyyyy is there a cheese on the street?!
De skulle bli så jäkla förvånade o förvirrade

O sen kommer nån liten uteliggare o börjar gnaga på osten o då säger man
- Det där du, är ingen vanlig ost. Det är en prästost!

- Daniel

Jadu Daniel.. Jag vet inte vad jag ska säga annat än att jag har rätt dålig humor då jag har skrattat åt det många gånger idag. 

DET ÄR EN PRÄSTOST!

Sen så hade ju Jocke sagt till Molly att han ville att de skulle adoptera mig då jag är så gullig.
 Adopt a pathetic child. Gärna för mig.

nu kommer alla känslorna på en o samma gång

AAAARRGHH!
OOookeeej.
Nu tar vi det lilla lugna här. Men typ varje gång jag försökt skriva så har jag råkat radera all text.. Och så trevligt så sparar blogg.se texten om man råkae avbryta helt abdrupt, men inte om man gör om samma sak flea gånger.

Så nu har jag mycket att säga då jag raderat samma grej flera gånger. Men here we go.
Min valborg va nice. Gick ut med några i min klass, folk jag annars aldrig umgås med då jag ör lite för töntig för dom. Men hängde på iaf o de var kul. Sedan drog jag och en till hem till Theo. Han hade inte mitt numer så han ringde runt sjukt mycket bara för att få tag på mig, gulligt. 
Vi drog då till honom och chillade, spelade lite gitarr etc. Daniella som jag gick dit med somnade dock direkt så vi andra hade kul utan henne. Och jag fick oboy! Jag älskar Oboy! (nu råkade allt försvinna, tur att det sparats..)
Vi sov över och på morgonen åt vi mackor och äggröra. Sedan mötte jag mor i stan för att kolla på förstamajtåg. Vi åt även lite glass :)

Idag var jag i skolan ett tag och sedan drog vi till universitetet för att gå på animepub. Mollys vän jobbade med det så vi gick för att hälsa på henne. Väl där åt vi okonimiyaki som enligt dom skulle vara som japansk pizza. (nu råkade jag radera allt igen, tur att det sparats!)

Såhär ska "pizzan" se ut
 
Såhär såg det ut

Nästan samma sak.. Gott var det iaf, så är nöjd.
Nu MÅSTE jag verkligen plugga. Har förträngt att jag har prov imorn..
Sho!

celiaslilla.blogg.se

Jag är Cecilia, även kallad Celia och det här är min lilla blogg om mig.

RSS 2.0